Fijn dat je er bent, ik ben Pascale-Renée.

Founder en eigenaar van A Lifetime Of Happiness.

Ik hou van het leven, maar dat is niet altijd zo geweest. Dat heb ik geleerd op momenten dat mijn leven niet zeker was. Juist als leven niet vanzelfsprekend is ervaar je hoe waardevol je leven is.

Dat besef heeft mijn leven voorgoed veranderd. Je weet niet hoeveel tijd je krijgt in dit leven. Het kan zomaar ineens voorbij zijn. Dus kies bewust hoe jij je tijd besteed en leef je leven nu. Leef alsof het je laatste dag is...

Ik help jou, als je vastgelopen bent, of ziek of moeite hebt om je leven weer op te pakken na het verlies van een geliefde. Ik help jou om de pracht van jouw leven te ervaren ook als het tegen zit.

Ik geloof dat geluk ons geboorterecht is en dat we niet hier zijn om te lijden en te worstelen, wel om te ervaren en te leren en vooral te genieten van wat er is.

Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen te leren wat we niet op school leren: Dat je je gedachten kunt sturen en dat jouw keuzes jouw geluk bepalen. En dat jij door je daar bewust van te worden een leven lang gelukkig kunt zijn, ongeacht je omstandigheden.

 

Interview met Chapeau Magazine

Wat kun je verwachten als je met mij in zee gaat.

 

Vraag nu een GRATIS call met mij aan!

Kun jij wel wat hulp gebruiken op dit moment? Laat mij je bellen, dan kijken we samen hoe jij stappen kunt maken in je leven.

Mijn verhaal...

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd hoe het kan dat sommige mensen die vrijwel niks hebben gewoon gelukkig zijn en anderen die ogenschijnlijk alles hebben, het geluk maar niet kunnen vinden. Wat maakt nou dat je je gelukkig voelt, of juist niet?

Wat ik heb ontdekt in de meer dan 20 jaar dat ik hiermee bezig ben is dat geluk een keuze is. Ja je leest het goed! Geluk is een keuze. Dat heb ik ervaren juist op de momenten dat mijn leven heel moeilijk was. Want ook dan, misschien wel juist dan, is er zo veel moois dat het leven de moeite waard maakt. Het is maar wat je wil zien. En nog elke dag maak ik bewust de keuze om, wat er ook gebeurt die dag, te kiezen voor geluk en te kijken naar wat er wel is in plaats van naar wat er niet is.

Een aantal jaar geleden stond mijn wereld op zijn kop. Eén van mijn kinderen was ernstig ziek en hoewel de artsen geen idee hadden wat er aan de hand was, wisten ze wel zeker dat we rekening moesten houden met het ergste. Ik herinner me nog een moment dat we in een kamertje werden geroepen met een aantal kinderartsen. Ze hadden een aantal mogelijke diagnoses. En elke keer dat ze een nieuwe mogelijk diagnose opsomde dreunde het door in mijn hoofd: deze optie is dodelijk. Het voelde als mokerslagen en het leek alsof de grond onder mijn voeten wegzakte. Ik wilde mijn kind niet verliezen. In diezelfde periode kreeg ik, na een routine uitstrijkje, de diagnose baarmoederhalskanker. Ook dat nog. Terwijl ik vocht voor het leven van mijn kind, was ineens mijn leven ook onzeker geworden.

Ik zie nog voor me hoe ik in dit zwembad zat en me afvroeg: “Ben ik er volgend jaar nog? Is mijn kind er nog volgend jaar? Ga ik mijn kinderen zien opgroeien?”

Allemaal vragen waarop ik het antwoord niet wist en waarvan ik onrustig en verdrietig werd. Mijn gevoel van geluk was ver te zoeken op dat moment. Ik heb een hele tijd in dat zwembad gezeten, zag de ondergaande zon in de zee zakken tot het helemaal donker was. En toen dacht ik: “De zon komt morgen gewoon weer op en zo ga ik het ook doen!” Ook al weet ik niet hoe de toekomst er uit ziet. Ik ben hier nu, ik leef en mijn kind ook. En zo lang we er zijn ga ik genieten van elk moment dat ons gegund is. Die nacht heeft mijn leven voorgoed veranderd. De keuze om in elk moment het mooie te zien maakte alles anders. Want ook in deze hele moeilijke tijd was er zo veel om dankbaar voor te zijn en gebeurden er zoveel mooie dingen. Geluk is een keuze. In elk moment is wat moois te ontdekken, ook als je leven op zijn kop staat. En dat is wat ik jou en velen voor jou leer om te ontdekken.

 

 

Ik zie nog voor me hoe ik in dit zwembad zat en me afvroeg: “Ben ik er volgend jaar nog? Is mijn kind er nog volgend jaar? Ga ik mijn kinderen zien opgroeien?”

 

Interview met Bas van Vugt van de Hooggevoelige Ondernemer

Luister hier naar mijn verhaal. Waarom ik doe wat ik doe. Nog nooit eerder was ik zo openhartig in een interview. Dat voelde spannend en tegelijkertijd bevrijdend. Dit ben ik, niet meer, niet minder.

Luister hier

A Lifetime Of Happiness

A Lifetime Of Happiness is de naam van mijn bedrijf. Ik word er elke keer weer blij van als ik die naam voor me zie. En elke dag opnieuw maak ik de keuze om die Happiness, dat gevoel van geluk te ervaren, wat er die dag ook gebeurt. Steeds meer mensen kiezen samen met mij om te kiezen voor geluk in plaats van te kniezen.

Want dat is waar het om gaat. Geluk is een keuze. Geluk hangt niet af van je levensomstandigheden of alle voorspoed die op je pad komt. Vaak denken mensen... als ik die baan krijg dan ben ik gelukkig, als ik dat huis kan kopen maakt me dat gelukkig. Als.... dan... en dan maak je je geluk afhankelijk van de omstandigheden.

Wat als je die baan niet krijgt, of dat huis, of die fijne relatie? Natuurlijk is dat jammer. Maar kijk eens naar wat er ook dan wel allemaal is in je leven. Ik laat mijn geluk niet meer afhangen van de omstandigheden. Ik ben een gelukkig en een gezegend mens. Ook als dingen tegen zitten.

Waarom? Omdat er altijd nog steeds heel veel mooie dingen in mijn leven zijn die me dankbaar en blij maken. En omdat ik het vertrouwen heb dat er iets beters voor in de plaats komt als een van mijn wensen niet door gaat. En is dat soms lastig? Ja zeker. Ook ik heb dagen dat het geluk me niet toelacht en ik niet als vanzelf als een "blij ei" opsta. En soms is het heel verleidelijk om daarin te blijven hangen. Dat brengt niet alleen mij een rotdag, maar maakt het ook voor de mensen in mijn omgeving niet echt prettig. Wil ik dat? Nee zeker niet. Dus maak ik de keuze om te kijken naar de dingen die er nog wel zijn die de moeite waard zijn. Want dan voel ik me meteen een stuk beter.

Want waarom zou ik me rot blijven voelen als ik weet dat ik zelf de switch kan maken om me beter te voelen. En ik hoor sommigen nu denken: jij hebt makkelijk kletsen, jouw leven is ook een feest. Dat klopt! Waarom? Omdat ik mezelf niet meer toe sta om te blijven hangen in de ellende. Want dat brengt me alleen maar meer ellende. En als jij dat wilt. Kun jij dat ook! Hoe? Door elke keer opnieuw de keuze te maken te kijken naar wat er wel is in plaats van wat er niet is.

Dankzij alles wat er gebeurd is in mijn leven heb ik ook durven kiezen om mijn roeping te volgen. En dat is mensen helpen om te kiezen. Ik ben jouw Coach. Jouw keuzes bepalen jouw geluk. Ik help jou bewust worden van de keuzes die je hebt en de keuzes te maken waar jij blij en gelukkig van wordt zodat je je mooiste leven kunt leven en later geen spijt hebt van de dingen die je niet gedaan hebt.

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.