Neem jij weer de regie over je leven?

Ben jij klaar om het verhaal van je leven te herschrijven en de keuzes te maken die jou een geweldig leven opleveren? Jouw keuzes bepalen jouw geluk. We maken het je nu wel heel makkelijk om in te stappen met een uniek en eenmalig aanbod.

Ben jij klaar om te kiezen voor het leven van je dromen?

Iedere dag in jouw leven kun je meer passie en voldoening ervaren en als je eerlijk bent tegen jezelf weet je dat.

Het is niet dat je leven niet okay is of dat je faalt. Je hebt heel veel mooie dingen bereikt. 

Maar soms zit je jezelf in de weg of loop je vast. Jij weet dat er meer is in jouw leven, dat je niet alles eruit haalt wat er in zit. Dat je nog niet helemaal het leven van je dromen leeft.

Weet je niet hoe je andere keuzes kunt maken of durf je de stappen niet te zetten die nodig zijn? Laat je je leven door de waan van de dag? Word je afgeleid omdat je altijd druk druk druk bent? Voel je je gefrustreerd en vastgelopen?

Je hebt lang genoeg gewacht op die doorbraak. Jouw tijd is nu!

Je voelt het in je tenen - jouw leven Vera not dat jij nu die stap zet. Dat je er bent voor jezelf!

Het is tijd dat je nieuwe technieken leert om diep in je hart en ziel te kijken en nieuwe levels van kracht en voldoening aanboort. 

Het is tijd om nu de beste expertise in te roepen om nog sneller weer de regie over je leven te nemen.

Het is tijd om je verhaal te herschijven en jouw leven in zijn volle potentieel te leven!

Als je wilt, stopt vandaag de frustratie en kies je ervoor om je leven voor eens en voor altijd te veranderen. Jouw keuzes bepalen jouw geluk!

Hoeveel sneller zou jij je potentieel activeren, je doelen bereiken, je dromen waarmaken, echt gelukkig zijn en zo succesvol worden als je altijd gewild hebt....

... Als je een ervaren Keuze Coach had die je bij de hand neemt en je helpt om te groeien?

Wat zou er gebeuren als je direct toegang had tot de vrouw die al 30 jaar onderzocht heeft hoe geluk werkt en hoe nieuwe keuzes je nieuwe resultaten opleveren?

Wat als zij JOU advies geeft?

Wat zou er gebeuren als jij leert hoe je elke uitdaging aan kunt gaan en met gemak je dromen waarmaakt door te leren van de vrouw die zelf keer op de uitdaging met zichzelf mangat en verbluffende resultaten boekt bij haar coaches? 

Wordt het geen tijd dat je toegang krijgt tot de geheimen en bewezen methoden die anderen gebruiken om hun verhaal te herschrijven zodat ze het leven van hun dromen kunnen leven

Zou het niet heerlijk zijn om met gelijkgestemde mensen die dezelfde stappen willen zetten te sparren over hoe je alles uit het leven haalt?

Vandaag is jouw kans om het heft van je leven in eigen hand te nemen en te kiezen voor een training die werkt en je leven voor altijd verandert.

Laat jouw geluk niet langer aan het toeval over. Je hebt genoeg geworsteld.

Er is een effectievere manier en een leukere.

Jij kunt het leven van je dromen veel SNELLER bereiken dan je OOIT voor mogelijk hebt gehouden. 

Je dromen verwezenlijken, niet later als je groot bent of met pensioen, maar. vanaf nu! 

Ervaar hoe jij een geweldig leven kunt leven nog veel gaver dan in je stoutste dromen.

Wil jij iets veranderen in je leven? Het verschil tussen je droom en je leven nu is actie! Zet nu de eerste stap en boek nu een eerste gesprek  met Pascale-Renee. Het is gratis en verplicht je tot niets.

Vraag nu je gratis clarity call aan

Als jij je verhaal herschrijft dan voel je helemaal levend en geniet je in het moment. Dan maak je van de ballast uit je verleden de bouwstenen voor je toekomst. Dan draag je geen last meer met je mee. En als het leven even tegen zit weet jij precies wat je kunt doen om juist ook in die periodes van tegenspoed het leven te omarmen en het mooie ervan te blijven zien.

Na de deelname aan de BookClub 'Rewrite the Story of Your Life' wordt jouw leven elke dag beter.

Dan maak je van je pieken van vandaag de dalen van morgen en is elke dag gevuld met plezier, passie en voldoening. Dan leef je op een totaal andere manier.

En vanaf nu kan jouw leven zo zijn als jij ervoor kiest om de uitdaging aan te gaan. 

Pascale-Renée's BookClub 'Rewrite the Story of Your Life' is de weg naar een nieuw level in jouw leven. 

Je hoeft je niet meer door het leven heen te wurmen om iedereen gelukkig en blij te maken behalve jezelf. Je hoeft niet langer te vechten tegen de stemmen in je hoofd die je tegen houden. om je dromen te verwezenlijken en je gevangen houden in angst. Er zijn betere manier om met het leven om te gaan en dit is HOE.

Het is tijd om op een andere manier in het leven te staan. Het is tijd om jouw eigen keuzes te maken. me to hit high performance. 

Jij kunt dat VANDAAG waarmaken door te kiezen voor de BookClub van Pascale-Renée en jouw verhaal te herschrijven! 

De BookClub 'Rewrite the Story of Your Life' is een high end training in een kleine groep die helemaal door Pascale-Renée, jouw Keuze Coach, zelf wordt gegeven. Pascale-Renée is expert in het kiezen voor geluk, juist als het leven tegen zit. Ze weet als geen ander hoe het leven soms grote uitdagingen op ons pad gooit en heeft door schade en schande geleerd om ervoor te kiezen niet bij de pakken neer te zitten en overal een lichtpuntje te zien.

De BookClub is een diepgaand programma met 10 bijeenkomsten (om de 2 weken) waar jij aan de slag gaat op de tijdlijn van jouw leven. Om je angsten van het verleden en het heden in de ogen de kijken en opnieuw te kiezen wat jij wilt in het leven.

Je werkt in een kleine groep gelijkgestemde zielen  die net als jij klaar zijn voor een nieuwe kijk op het leven. Je doorloopt je eigen programma, maar krijgt de back up van anderen die door hetzelfde proces als jij heen gaan. Ervaar de steun en kracht van een groep als jij even vastloopt en een duwtje nodig hebt.

Wil jij iets veranderen in je leven? Het verschil tussen je droom en je leven nu is actie! Zet nu de eerste stap en boek nu een eerste gesprek  met Pascale-Renee. Het is gratis en verplicht je tot niets.

Vraag nu je gratis clarity call aan

Gegarandeerd een andere kijk op het leven en keuzes die bijdragen aan het leven van jouw dromen.

Did is geen positiviteits training of therapiesessie.

Deze training geeft jou bewezen succesvol resultaat... en echte  tools, geen trucjes, wel de juiste mindset en gewoontes om blijvende verandering te creëren in je leven... NU.

Deze methode heeft zijn succes bewezen bij talloze mensen die je voorgingen. 

Pascale-Renée heeft in deze training alles wat werkt samengebracht. Het is haar doel om jou te helpen niet langer vanuit angst te leven, je moe en uitgeblust te voelen, of Voil frustratie. Zodat jij een leven vol plezier, liefde, creativiteit en voldoening kunt leven. Kortom, jouw droomleven kunt leven.

Pascale-Renée geeft de hele training zelf aan jou persoonlijk, gebruikmakend van de methodes die wereldwijd de beste resultaten boeken. 

Dit is wat je voorgangers zeggen over deze trainer: 

“Een must voor iedereen!”
— Armand Vliegen - Chapeau Magazine

“Pascale-Renee is een no -nonsense coach. Ze stelt je kritische vragen. Laat je echt nadenken over waar je nu mee bezig bent en of dat wel past bij waar je naartoe wilt. Ze houdt je keihard de spiegel voor, maar kan ook invoelend begrip tonen als je het even zwaar hebt. Humor is ook een van haar ingrediënten. Ik kan haar van harte aanbevelen..” —Francine Recca - Singer

“PR staat altijd open voor andere mensen, luistert goed en handelt er ook naar, soms zelfs ongevraagd heeft zij al iets “in beweging gezet”, wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Doordat zij je anders leert kijken naar dingen die er gebeuren in je leven, creëert zij rust in je hoofd en geeft ze je handvaten om mee aan de slag te gaan. Voorop staat dat je het zelf moet doen en PR versterkt het gevoel dat je het kunt waarmaken.” — Annaline Doelen - Wijnrestaurant Mes Amis

 

Heb jij ooit iemand je zo bij de hand laten nemen om je het pad te wijzen naar het leven van je dromen?

Je gaat 10 weken lang met Pascale-Renée persoonlijk aan de slag. Gedurende bijna een kwartaal staat Pascale-Renée voor je klaar om je te helpen. De keuze is aan jou. Registreer je vandaag en kies voor een gelukkig leven.

Als je je aanmeldt voor The BookClub: Rewrite the Story of Your Life krijg je de training die Pascale-Renee ook gebruikt bij haar high end 1-op-1 coachtrajecten, van mensen die een fijner leven willen, of de draad van hun leven weer willen oppakken na een ziekte tot ondernemers in allerlei branches.

Als onderdeel van het programma ontvang je:

Wil jij iets veranderen in je leven? Het verschil tussen je droom en je leven nu is actie! Zet nu de eerste stap en boek nu een eerste gesprek  met Pascale-Renee. Het is gratis en verplicht je tot niets.

Vraag nu je gratis clarity call aan

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.