HET TOON HERMANS HUIS PRESENTEERT:

GRATIS WEBINAR: 4 FEBRUARI 10 UUR

Hoe ga je om met angst en onzekerheid in deze tijden

RESERVEER MIJN PLEK

Tegenslagen, we krijgen er allemaal mee te maken. Maar ook als je ziek bent gaat het leven gewoon door. Met zijn ups en downs en in deze tijden ook nog met een hoop beperkingen.

Soms kan het knap lastig zijn om dan met angst en onzekerheid om te gaan. Ik weet natuurlijk niet precies wat er speelt in jouw leven. Misschien voel je eenzaam omdat je de mensen die je dierbaar zijn al een hele tijd niet live kunt zien of staat je behandeling even stil omdat de druk op de zorg te groot is. Misschien maak je je grote zorgen om je toekomst. Allemaal dingen die jouw leven niet makkelijk maken en maakt dat je je bang en onzeker kunt voelen. De vraag is: Hoe ga jij hier mee om? Lukt het jou om je angst de baas te blijven of neemt de angst het soms over? Kun je in het moment nog genieten van de mooie dingen in je leven of overschaduwt de onzekerheid over de toekomst jouw leven?

In samenwerking met het Toon Hermans Huis Maastricht organiseert Pascale-Renée een webinar over hoe je hiermee om gaat. Tijdens dit webinar laat Pascale-Renée je zien hoe je kunt zorgen dat angst en onzekerheid niet de overhand krijgen en hoe jij je goed kunt voelen, ondanks alles wat er speelt in je leven. Ze laat je zien hoe belangrijk het is om juist nu te kijken naar de dingen die er wel goed gaan in je leven. Je zult na het volgen van dit gratis webinar direct merken dat jij je een stuk fijner voelt, een stuk minder angstig en onzeker bent en een stuk positiever in jouw schoenen staan. Ze laat je zien dat je de omstandigheden waarin je zit niet kunt kiezen, maar dat je wel kunt kiezen hoe jij ermee om gaat. Kom weer in je kracht en leer hoe je al het negatieve kunt omdraaien naar iets positiefs, of zoals Johan Cruyf het zou zeggen: "Elk nadeel heb z'n voordeel!"

Kortom: Lekker in je vel wat er ook speelt in je leven!

Pascale-Renee is er om jou te helpen, voel jij je aangesproken en kun je wel een lichtpuntje in jouw leven gebruiken? Volg dan dit gratis webinar. Je zal hier direct toepasbare tips ontvangen om je beter te voelen. En als je wilt kun je tijdens het webinar in de chat je persoonlijke vragen stellen. Pascale-Renée helpt je om het licht te zien, waar jezelf alleen het donker ervaart. 

Tijd tot de gratis masterclass begint

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Over Pascale-Renee

Pascale-Renée is een echte Life Changer. Ze helpt jou om in elke situatie de rust te bewaren en te kiezen om het mooie te blijven zien. Lekker in je vel, wat er ook speelt in je of je leven. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als coach en aan den lijve ondervonden wat het betekent als je leven niet zeker is.

Of zoals ze zelf zegt: "Pas toen ik zelf ziek werd besefte ik hoe kwetsbaar, maar vooral ook hoe mooi het leven is. Juist in die periode ben ik gaan beseffen dat ik altijd een keuze heb. Misschien niet altijd wat betreft de omstandigheden en wat er gebeurt in mijn leven (ik had echt niet bewust gekozen voor kanker), maar wel hoe ik daar mee om ga. En dat heeft mijn 'leven' gered. Ik moest eerst ziek worden om de waarde van het leven te zien en echt te gaan leven. Te genieten van elk moment, zelfs als alles tegen zit."

Pascale-Renée helpt jou bewust te worden van de keuzes die je hebt en de keuzes te maken waar jij blij en gelukkig van wordt zodat je je mooiste leven kunt leven zonder spijt te hebben van de dingen die je niet gedaan hebt. En zodat je als het tegen zit in je leven je hoofd koel houdt en de regie over je leven neemt.

Haar focus ligt op mensen helpen zich ondanks alle omstandigheden goed te voelen en zich minder zorgen te maken om hun toekomst, maar juist nu echt te gaan leven en te genieten van alles wat er ook nog is zodat ze zich, ondanks de stress een stuk beter voelen. Daarnaast helpt ze terminale patiënten om hun leven op een waardige manier af te sluiten zodat ze nog kunnen doen wat ze willen doen en zeggen wat ze willen zeggen. Mensen die een dierbare verloren hebben door kanker helpt ze om de draad van hun leven weer op te pakken en zichzelf toe te staan om weer gelukkig te zijn.

In dit gratis online webinar helpt ze jou graag om de draad van je leven weer op te pakken, wat je huidige situatie ook is. Het leven is te kort om je te verliezen in je ellende in plaats van te genieten. Breng de magie terug in je leven!

Close

75% Voltooid

Schrijf je nu snel in voor mijn gratis webinar! Dan zie ik je daar.