Het leven is te kort om niet te genieten!

Ik hou van het leven, maar dat is niet altijd zo geweest. Dat heb ik geleerd op momenten dat mijn leven niet zeker was. Want juist als leven niet vanzelfsprekend is besef je weer hoe waardevol je leven is. Dat besef heeft mijn leven voorgoed veranderd. Je weet niet hoeveel tijd je krijgt in dit leven. Het kan zomaar ineens voorbij zijn. Dus kies bewust hoe jij je tijd besteed en leef je leven nu. Leef alsof het je laatste dag is...

Mijn passie is het om mensen te helpen om een leven vol magie te creëren voor zichzelf en hun omgeving. Om ondernemers te stimuleren om hun hart te volgen en hun dromen waar te maken. En om (hoog)gevoelige mensen te laten ervaren dat die gevoeligheid een kracht is, geen last.

Ik geloof dat geluk ons geboorterecht is en dat we niet hier zijn om te lijden en te worstelen, wel om te ervaren en te leren en vooral te genieten van wat er is. Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen te leren wat we niet op school leren: Dat je je gedachten kunt sturen en dat jouw keuzes jouw geluk bepalen. En dat jij door je daar bewust van te worden een leven lang gelukkig kunt zijn, ongeacht je omstandigheden.

Wil jij weten hoe jij dat aanpakt? Bel me op 06 28 655 755.

 

Dat is wie ik ben en wat ik doe. Ik inspireer je om echt anders naar dingen te kijken. Om uit het geratel van je hoofd te stappen en te gaan luisteren naar waar je hart van gaat dansen. Om voorbij je angst te gaan en te zien wie je werkelijk bent: oneindige mogelijkheden. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Je hoeft er alleen maar in te stappen. Ik zie jouw potentieel en hou dat voor je vast totdat je het zelf ziet en voelt en niks anders wilt dan het gaan leven. Dat heeft invloed op alles in jouw leven. Wie je bent, wat je doet, je relaties, je werk, je voldoening, je drive….

Ik zet je op het pad van bewustzijn en als die deur eenmaal open is, kun je niet meer terug naar het oude en dat wil je ook niet meer. Je kijk op je leven verandert voorgoed en ten goede. Het leven is magisch als je het wil zien. Wonderen zijn overal en chaos helpt je groeien. Je gaat van chaos houden en bij elk obstakel op je pad ben je nieuwsgierig naar hoe je hiervan gaat leren en wat het je gaat brengen. Je kijkt uit naar hoe je wereld er dan uit ziet. Are you ready to change your life?

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door wat mensen gelukkig maakt. Hoe het kan dat de een met bijna niks volmaakt gelukkig en dankbaar is en dat een ander, die ogenschijnlijk alles heeft, ongelukkig is. Het antwoord heb ik gevonden tijdens mijn eigen zoektocht naar een gelukkig en waardevol leven. Liefde, vrijheid en dankbaarheid zijn daarbij sleutelbegrippen geworden.

Mijn pad is niet zonder hobbels en chaos. Integendeel, ik was heel goed in het creëren van chaos en ellende en soms nog :-). Ik heb ervaren dat chaos me helpt om te groeien. Zo heb ik dat niet altijd gevoeld. Lange tijd heb ik me bij alles wat er gebeurde afgevraagd: “Waarom gebeurt mij dit?” en de antwoorden brachten me alleen maar een gevoel van” boehoe wat ben ik zielig”, ik noem het ook wel mijn grote Pitty Party. Tot ik mezelf een andere vragen ging stellen: “Wat kan ik hiervan leren?” En “Hoe kan ik hiervan groeien?”. Deze vragen hebben mijn leven voorgoed veranderd.

Die vragen heb ik mezelf voor het eerst gesteld toen ik kanker kreeg in de periode dat ik aan het vechten was voor het leven van mijn ernstig zieke kind. Die ervaring is één van mijn grootste  cadeaus. Ik moest eerst de dood bijna in de ogen kijken om het leven te kunnen omarmen. Het heeft me geleerd dat als je leert van wat er gebeurt je niet elke keer je hoofd aan dezelfde steen hoeft te stoten en dat je groeit als mens en ondernemer. En ook dat er altijd een next level is. Groei is voor mij net zo belangrijk als ademen.

 

Het zit in mijn bloed om anderen te inspireren om te groeien en iets moois van hun leven te maken. Ik geloof dat geluk ons geboorterecht is en dat het onze “plicht” is om een gelukkig leven te leven en bij te dragen aan het geluk van anderen. Zo creëren we samen een mooiere wereld. De keuze om te gaan coachen lag dan ook voor de hand. Al heeft het een aantal jaar geduurd voor ik daar echt voor durfde te gaan staan. Lang heb ik gedacht: “Wie ben ik nou om een ander wat te leren?” 

Daarbij hebben mijn opleidingen NLP, Systemisch werken, Big Five For Life, High Performance Academy en de Lichtwerk Academie me geholpen om een basis te leggen. Maar wat mij een echte Life Changer maakt is dat  ik de gave heb om in te tappen op waar de ander klaar is om te groeien. Mijn aanpak is vooral intuïtief en ik gebruik daarbij de tools die nodig zijn voor de mooiste doorbraken en blijvend resultaat. Geen quick fix oplossingen, maar diepgaande transformatie en bewustwording. Want dat wat eenmaal bewust is geworden kan niet meer onbewust zijn. Als je het licht aan doet ben je niet meer in het donker.

De basis van een Leven vol Magie is jezelf openstellen voor de magie van het leven. Die magie is er altijd. Maar je moet het wel willen zien. Ik ben gezegend met een sterke intuïtie en voel en zie dingen die anderen niet zien. Mijn hooggevoeligheid heb ik lang genegeerd. Ik kon er weinig mee. En mijn spirituele gaven duwde ik al helemaal ver weg. Tot ik ontdekte dat er meer in het leven is dan we op het eerste oog zien. En dat we allemaal in de basis dit soort gaven hebben, bij de een wat meer ontwikkeld dan de ander. We zijn allemaal zielen die een ervaring in een lijf hebben. We zijn allemaal spirituele wezens.

De reden dat ik het hier deel is dat het mijn basis is. Het is onderdeel van mij en het maakt dat ik als Life Changer grote stappen kan zetten met de mensen met wie ik werk. Ik ben je Licht Gids op jouw pad naar bewustzijn. Bewustzijn dat verder gaat dan je mindset veranderen en anders naar je leven en de wereld kijken. Ik help je contact te maken met je ziel en het spirituele wezen dat je bent. Ik laat je zien dat je er niet alleen voor staat, maar dat er een 'andere' wereld is die klaar staat om jou te helpen je mooiste leven te leven. Een leven vol licht en liefde, ver voorbij de angst en de dualiteit die veel mensen ervaren. Een wereld die we niet met onze ogen waarnemen, maar met onze spirituele zintuigen. We hebben allemaal een 'lichtteam' tot onze beschikking dat ons helpt om onze diepste verlangens te realiseren. Ik leer je hoe jij ook kunt intappen op die energie van licht en oneindige mogelijkheden. 

Magische Sessie

Wil jij weten hoe het is om elke dag een leven te leven dat je blij en gelukkig maakt en waarin je je dromen realiseert in plaats dat je aan het einde van je leven zegt: "Had ik maar....?" Boek dan nu met € 50,- korting een magische sessie met Pascale-Renee!

In gesprek met Bas van Vugt, de Hooggevoelige Ondernemer

Luister hier naar mijn verhaal. Waarom ik doe wat ik doe. Nog nooit eerder was ik zo openhartig in een interview. Dat voelde spannend en tegelijkertijd bevrijdend. Dit ben ik, niet meer, niet minder.

Luister hier

Interview met Chapeau Magazine

Wat kun je verwachten als je met mij in zee gaat.

 
Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.