Je leven is geen generale repetitie!

Ik hou van het leven, maar dat is niet altijd zo geweest. Dat heb ik geleerd op momenten dat mijn leven niet zeker was. Want juist als leven niet vanzelfsprekend is besef je weer hoe waardevol je leven is. Dat besef heeft mijn leven voorgoed veranderd. Je weet niet hoeveel tijd je krijgt in dit leven. Het kan zomaar ineens voorbij zijn. Dus kies bewust hoe jij je tijd besteed en leef je leven nu. Leef alsof het je laatste dag is...

Mijn passie is het om jou te helpen om een leven vol magie te creëren door thuis te komen bij jezelf en de wonderen van het leven te ontdekken.

Ik geloof dat we hier zijn om gelukkig te zijn en ons mooiste leven te leven, niet om te ploeteren en te worstelen. Mijn levensmissie is om zo veel mogelijk mensen te leren wat we niet op school leren: Dat je je eigen realiteit creëert en dat jouw keuzes jouw geluk bepalen. En dat jij door je daar bewust van te worden een leven lang moeiteloos gelukkig kunt zijn, wat je omstandigheden ook zijn.

 

Jarenlang heb ik mijn leven op de automatische piloot geleefd. Alles waarvan ik droomde was er: dat mooie huis, die toffe job, de mooie auto, die leuke man, de fijne vrienden en twee prachtige kids. En tóch was ik niet gelukkig. Schuldig voelde ik me, want wie was ik nu om te verlangen naar meer? Dat diepere verlangen in mij suste ik telkens weer weg. Totdat het leven zelf het stokje van me overnam en ik mijn ogen er niet langer voor kon sluiten. Mijn kind raakte ernstig ziek, ik bleek zelf baarmoederhalskanker te hebben en als bonus kreeg ik er ook nog een echtscheiding bij. Het was de start van een periode vol onzekerheid en angst.

Tegelijkertijd was het ook de start van een nieuwe fase in mijn leven, waarin ik intuïtief voelde wat mijn diepere verlangens mij daadwerkelijk wilden vertellen. Je hebt niets nodig om gelukkig te zijn. Want als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal. Maar dat niet alleen: het leven is te kort om een leven te leiden waarin je probeert te voldoen aan de norm van anderen en de maatschappij. Om je te verhullen met maskers die niet zijn wie jij écht bent.

Ook voor mij is dat een proces geweest. Want hoe breek je los van dat wat je altijd al hebt gekend? Nog belangrijker: hoe breek je los van jouw ego, je diepste angsten, al die niet helpende gedachten? Door jouw diepste belemmerende overtuigingen in de ogen aan te kijken en los te laten. Door jouw stem te laten horen en jouw hart te laten spreken. Door jezelf toe te staan om jouw pure zelf te zijn. En niemand anders. Zodat je kunt luisteren naar jouw diepste verlangens en daar ook naar kan handelen. Zonder dat je je druk maakt om wat de wereld daarvan vindt. 

Regelmatig denk ik terug aan hét moment waarop mijn reis naar mezelf begon. Aan het zwembad in een vakantievilla in Valencia zag ik de zon in de bergen zakken. Mijn gedachte middenin dat moment? De zon gaat nu onder, maar morgen komt ‘ie gewoon weer op. En zo ga ik het ook doen. Iets wat symbool stond voor hoe ik het leven voortaan wilde zien. Ook al heb je geen idee wat de toekomst je brengt, geniet van elk moment dat jou gegeven is en maak elke dag de moeite waard om voor te leven. Met dalen en pieken. Zoals de zon ondergaat en weer opkomt. Met vallen en opstaan. Jouw geluk hangt niet af van de omstandigheden en de wereld is niet tegen je, maar voor je. Het leven zit vol wonderen zodra jij zelf uit jouw slachtofferrol stapt en jij jezelf afvraagt wat iets je komt brengen. Want het donker verdwijnt, daar waar jouw licht schijnt.

Wat ik tijdens mijn eigen reis naar mezelf ontdekte? Dat als je de weg naar jezelf gaat bewandelen er áltijd een next level is. En dat je bij elk verlangen dat zich buiten jouw comfort zone bevindt opnieuw jouw demonen in de ogen mag aankijken. En dat het er gewoon bij hoort en nodig is. Nodig om te groeien en bloeien. Want in jouw comfort zone leef jij niet jouw mooiste leven. Daar bevindt zich een leven op de automatische piloot. Eentje die ik jarenlang heb geleefd. Jij waarschijnlijk ook. En dat is zó zonde. Want er is geen generale repetitie van jouw leven. Jouw leven is nú en je weet nooit wanneer het voorbij is.

 

Jouw geluk zit intern en jij mag volledig jezelf zijn door te kiezen voor jouw eigen pad. Jouw leven is net als een vel papier: jij bepaalt wat er op dat velletje komt. Of je nu schrijft, tekent of verft. Er zijn geen regels. Het is van jou. Binnen of buiten de lijntjes, alles mag en alles kan. En zodra jouw vel vol is of ‘ie je niet meer dient, heb je alle vrijheid om aan een nieuw vel en daarmee ook een nieuw leven te beginnen. Zelfs als het doodeng is en zelfs als je de angst voelt om te verliezen.

Want zal ik je iets verklappen? Mijn grootste verlies in mijn leven is mijn grootste winst geweest. Alles in mijn leven zie ik als een cadeau. Ook en júist de mindere delen. En daar ben ik trots op. Dat ik door de angst heen heb durven ademen, ermee heb durven dansen, ‘m de ruimte heb gegeven en diezelfde angst vervolgens heb losgelaten. Want als je niet bereid bent om te falen, zul je ook nooit succesvol zijn.

Maar je hoeft die dans niet in je eentje te dansen en dat pad niet alleen te bewandelen. Want ik ben daar al geweest en weet hoe jij je voelt. Ik heb zelf ontdekt wat werkt en wat niet werkt. Daarom help ik mensen zoals jij om moeiteloos te leven en ondernemen en jouw pijn te transformeren naar ongekende mogelijkheden. Als een ware geluksbrenger. Zodat jij jouw leven kunt herschrijven naar de mooiste roman ooit. Omdat ik geloof in win-win-win situaties en hier ook naar leef. Eindelijk. Elke dag opnieuw. Dan wordt alles mogelijk. En jij kan dat ook. Ongeacht je omstandigheden. Een wereld vol magie, waar je écht jezelf kunt zijn en openstaan voor de wonderen van de wereld. Ben jij er klaar voor om samen met mij te kiezen voor een moeiteloos leven vol magie en geluk?

Boek HIER jouw GRATIS Magische Kennismaking

Wil jij ontdekken wat jouw geheim is naar een gelukkig leven?
Ben jij er klaar voor om samen met mij te kiezen voor een moeiteloos leven vol magie en geluk?
Wil jij weten hoe het is om elke dag een leven te leven dat je blij en gelukkig maakt en waarin je je dromen realiseert in plaats dat je aan het einde van je leven zegt: "Had ik maar....?"
Boek dan nu een GRATIS Magische kennismaking met mij! Dan kijken we samen wat de beste optie is voor jou.

In gesprek met Bas van Vugt, de Hooggevoelige Ondernemer

Luister hier naar mijn verhaal. Waarom ik doe wat ik doe. Nog nooit eerder was ik zo openhartig in een interview. Dat voelde spannend en tegelijkertijd bevrijdend. Dit ben ik, niet meer, niet minder, geen masker, geen filter.

Luister hier

Interview met Chapeau Magazine

Wat kun je verwachten als je met mij in zee gaat. We gaan er samen sowieso een feestje van maken. Met een lach en een traan en heel veel fun!

 
Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.