Ons pad

Je leven is geen generale repetitie.

Wake up and Live!!

Wij houden van het leven, al is dat niet altijd zo geweest. Jarenlang voelde ons leven namelijk eerder moeizaam dan magisch. Maar ergens geloofden wij er altijd al in dat we hier zijn om gelukkig te zijn en ons mooiste leven te leven, niet om te ploeteren en te worstelen.

Gelukkig weten we intussen heel goed hoe je lichtheid, vrijheid en voldoening creëert in je leven en je bedrijf en dat delen we heel graag met jou.
Het is namelijk onze levensmissie om zo veel mogelijk mensen te helpen het vuurtje in hun hart weer AAN te zetten door ruimte te geven aan hun ware ik en hun volle potentieel. Want hoe meer mensen hun ware grootse zelf gaan zijn, hoe mooier de wereld daar van wordt.

Je kunt een magisch leven creëren door thuis te komen bij wie je werkelijk bent en de wonderen van het leven te ontdekken. Hoe we daar zelf kwamen, lees je hieronder. Je zult er vast veel in herkennen!

Marije: Sinds mijn vroege jeugd voelde mijn leven als een strijd. Eerst omdat ik er nooit echt bij hoorde op school, ik bleef te anders, te intens, hoe hard ik ook mijn best deed om me aan te passen. En later omdat werkplezier maar niet voor mij leek weggelegd, wat mij letterlijk ziek maakte.

Mijn vader had qua werk een sterke voorbeeldrol. Hij had een groot hart voor zijn werk en ook een prachtige impact daarmee. Maar thuis hoorde ik hem veel mopperen, vooral als nieuwe managers weer eens domme en schadelijke beslissingen namen. Ik besloot het later anders te gaan doen: ik wilde wel zo’n mooie impact, maar óók dagelijks werkplezier.

Toen ik na mijn studie biologie diep ongelukkig werd als immunologisch onderzoeker, vluchtte ik daarom op vakantie naar La Palma. Bovenop een oude vulkaan met wijds uitzicht en diep beneden mij de oceaan, voelde ik het enorme contrast met mijn beknellende baan. Ik besloot ter plekke om uit de wetenschappelijke wereld te stappen.

Helaas heeft mijn zoektocht naar werkplezier daarna nog heel lang geduurd, ondanks talloze zelfhulpboeken, coaches en opleidingen. Het bracht me steeds kleine stapjes verder, maar niet écht. Bij elke loopbaanwissel werd het namelijk na een paar leuke eerste maanden toch weer snel beknellend en saai. Ik voelde me zo falen. Was ik te moeilijk, verlangde ik te veel?

Zo telde ik jarenlang uitgeput af naar het einde van elke dag, helemaal met twee jonge kinderen en uitdagingen met het onderwijssysteem erbij. Pas na een 3e bore/burn-out en chronisch B12 tekort besloot ik om als ondernemer gewoon mijn eigen droombaan te creëren.

Vanaf toen kon ik eindelijk ruimte geven aan alles wat ik werkelijk was. En dat mag jij ook gaan doen, want ook jij hebt de wereld veel meer te bieden zodra je echt je volledige ware zelf gaat zijn!

Pascale-Renée: Jarenlang heb ik mijn leven op de automatische piloot geleefd. Alles waarvan ik droomde was er: dat mooie huis, die toffe job, de mooie auto, die leuke man, de fijne vrienden en twee prachtige kids. En tóch was ik niet gelukkig. Schuldig voelde ik me, want wie was ik nu om te verlangen naar meer?

Dat diepere verlangen in mij duwde ik telkens weer weg. Totdat het leven zelf het stokje van me overnam en ik mijn ogen er niet langer voor kon sluiten. Mijn kind raakte ernstig ziek en tegelijk bleek ik zelf baarmoederhalskanker te hebben. Op dat dieptepunt begon mijn reis naar mezelf.

In die periode zat ik aan het zwembad in een vakantievilla in Valencia en zag ik de zon achter de bergen zakken. Ik realiseerde me ineens: de zon gaat nu onder, maar morgen komt ‘ie gewoon weer op. En zo ga ik het ook doen! Ik ga genieten van elk moment dat me nog gegeven is en maak elke dag de moeite waard om voor te leven. Met dalen en pieken, net zoals de zon ondergaat en weer opkomt.

Dat deed ik dus vanaf dat moment, ook toen ik er een echtscheiding bij kreeg en toen ik later ook nog thuisloos werd. Hoe onzeker en angstig dat tegelijkertijd ook was. Zo ontdekte ik dat het leven vol wonderen zit, zodra je zelf uit je slachtofferrol stapt en je afvraagt wat iets je komt brengen.

Het leven was te kort om een leven te leiden waarin ik probeerde te voldoen aan de norm van anderen en de maatschappij. Om me slachtoffer te voelen en me te verhullen achter maskers die niet klopten met wie ik écht was. Zo’n leven op de automatische piloot is zó zonde, ook voor jou! Want er is geen generale repetitie van jouw leven. Jouw leven is nú en je weet nooit wanneer het voorbij is.

Samen: En toen, in 2021, gebeurde er iets magisch. We hadden allebei een training doorlopen die voor ons beide hét missende puzzelstukje was waar we zo lang naar hadden gezocht. Op het aansluitende retreat van Arrezina ontmoetten we elkaar. En nee, dat was bepaald geen liefde op het eerste gezicht! We hebben in drie dagen tijd nog geen woord gewisseld.

Gelukkig kregen we een tweede kans. Daarbij bleken we opvallend veel raakvlakken en alsnog een enorme klik te hebben. Enthousiast besloten we om samen een life changing training te maken. Daarin konden we de beste inzichten uit onze 20 jaar durende persoonlijke zoektocht en alle ervaring met het coachen van anderen bundelen. Zo hoefde niemand meer zo lang te blijven worstelen, maar creëerden we de verkorte route om veel sneller dat magische, lichte en succesvolle leven te ervaren.

Die training is de 200% JIJ Academie geworden. Dat beviel zo goed dat het de start werd van een gezamenlijk bedrijf, want samen groeiden we sneller en bleek het ook veel leuker! Zo bieden we naast de Academie inmiddels ook cacao/ truffelceremonies, toffe retreats, de Magische Cirkel en binnenkort een Mastermind aan. En er liggen nog genoeg andere ideeën op de plank!

Wat ons kenmerkt: we houden van de diepte in gaan om tot jouw essentie te komen, want met oppervlakkige strategieën krijg je ook oppervlakkig resultaat. Maar eindeloos wroeten in trauma’s is niet ons ding. We maken diepgang liever licht en praktisch en zorgen er daarmee voor dat je snel én blijvend verbetering merkt in je business en je leven.

Daarbij ervaren onze klanten keer op keer dat we een warme, veilige space bieden om zichzelf te ontdekken en steeds meer te gaan zijn. Om hun pijn te transformeren naar ongekende mogelijkheden. Want een droomleven met een grootse impact bereiken hoeft niet moeizaam te voelen, dat kan ook heel soepel en speels!

Jij bent zelf het fundament onder jouw leven en bedrijf. Je creëert jouw eigen realiteit, want jouw keuzes bepalen jouw geluk, of jouw ongeluk. Door je daar bewust van te worden, kan je een leven lang moeiteloos gelukkig gaan zijn, wat je omstandigheden ook zijn. Doe je daaraan mee?

Life is now, wake up and live!

Onze 200% JIJ methode: We hebben een unieke methode ontwikkeld waarin we veel gebruik maken van krachtige SHIFTS. Daarmee hoef je nooit in je huidige geworstel te blijven hangen, maar kan je altijd in 15-30 minuten jouw Next Level ontdekken en daarop intunen.

Zoals een enthousiaste deelnemer onze SHIFTS omschreef:

See
How
I
Find
Truth

Hiervoor hebben we al onze kennis en kunde samengevoegd tot een unieke mix.

Onderdelen van onze expertise:
- Lichaamsgerichte coaching
- Natuurcoaching & flow
- Krachtige loslaatmethodes
- Internal Familiy Systems (IFS)
- Manifesteren (o.a. Wet van Aantrekking)
- Energy healing
- Mindset en onderbewustzijn
- Duurzame Life & Business changing

Boek HIER jouw GRATIS Magische Kennismaking

Wil jij ontdekken wat jouw geheim is naar een gelukkig leven?
Ben jij er klaar voor om samen met ons te kiezen voor een moeiteloos leven vol magie en geluk?

Wil jij weten hoe het is om elke dag een leven te leven dat je blij en gelukkig maakt en waarin je je dromen realiseert, in plaats van dat je aan het einde van je leven zegt: "Had ik maar....?"

Boek dan nu een GRATIS Magische kennismaking met ons! Dan kijken we samen wat de beste optie is voor jou.

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.