Het geheim naar een leven vol magie

Ben jij er klaar voor om te kiezen voor een moeiteloos leven vol magie en geluk?

Wil jij ontdekken wat het geheim is van een gelukkiger leven?

Boek een GRATIS Magische Kennismaking met mij waarin wij samen de magie in jouw leven terugbrengen.

Ja, ik wil die magie!

3 redenen om vandaag nog een leven vol magie te creëren...

  • Het is dé formule voor een leven waarin jij voldoening ervaart en je gelukkig & dankbaar voelt
  • Je ontdekt jouw diepste zelf en krijgt daarmee de vrijheid om de juiste keuzes te maken
  • Het laat je ziel stralen, waardoor het leven elke dag als een feestje voelt, ongeacht je omstandigheden

Als ik je vraag of je meer succes zou hebben als jij stopt met concessies doen aan jezelf, wat zou je dan zeggen?

Deep down geloof jij dat alles mogelijk is en dat je tot veel meer in staat bent dan er nu uit komt. Je hebt een missie en die wil je delen met de wereld, maar soms vindt je het lastig om te gaan staan voor waar je in gelooft. 

Je wil slimmer gaan werken in plaats van harder en ook meer genieten van je leven. Je bent er klaar voor om vanuit flow te leven en meer impact te maken. Ik herken het en ik kan je verzekeren dat het mogelijk is. Het is mij gelukt en jou gaat dat ook lukken als je dat wilt!

Ik geloof dat geluk ons geboorterecht is en dat geluk een keuze is. Jouw Keuzes bepalen Jouw Geluk. Een leven vol magie betekent niet dat je 24/7 met je hoofd in de wolken zit met je roze bril op. Het houdt in dat je open staat in het moment voor al het moois dat je leven te bieden heeft, ook als het leven even niet mee zit.

Magie is de rode draad van mijn leven. Als klein meisje al was ik verliefd op de magie in de films van Walt Disney en zijn spreuk: "If you can dream it, you can do it!" is waarmee ik mijn realiteit creëer. Magie is voor mij helemaal jezelf kunnen zijn, zonder filters, zonder maskers. Je gedragen voelen door het leven en vrij om alles wat er in jou zit de ruimte te geven en jouw allermooiste leven te realiseren.

De magie is een plek waar alles mogelijk is en je bent verbonden met het goddelijke wezen dat je bent – dat wij allemaal zijn. Wanneer je je verbindt met die magie in jou heb je de wereld meer te bieden en jezelf ook. Er huist een magische energie in jou die zacht, wild, ontvangend, beschermend, ontembaar, rijk, gul en vol vreugde is. Dit is jouw moment om haar op te eisen!

Ja, ik wil die magie!

Waarom zou je een leven vol magie willen?

Omdat je daarmee thuiskomt bij jezelf. En omdat de formule hiervoor er is, feilloos werkt en het resultaat ervan magisch is. Jouw magische formule: Levenslessen + Dankbaarheid + Keuzevrijheid = Leven vol magie.

Alleen de waarheid is, er is niks magisch aan de formule als je er midden in zit. Dan is het soms gewoon buffelen, volhouden en niet opgeven ook al wil je dat wel. De magische manier is dwars door de sh💛t heen. Je diepste zelf ontdekken, durven voelen wat je diep van binnen echt wilt, dat herkennen en er naar luisteren en naar handelen. Je bevrijden van je harnas door er niet meer voor weg te lopen. Jezelf te vragen "Wat kan ik hiervan leren in plaats van "Waarom gebeurt mij dit".

Losbreken van dat wat je geleerd hebt en jouw gevoel volgen. Ook als anderen je wijsmaken dat het je niet gaat lukken. Want mensen gaan je proberen te stoppen, omdat ze zelf bang zijn om los te breken. Maar dan weet je dat je op de goede weg zit. De weg naar echt gelukkig zijn en de magie van het leven ervaren. Zodat jij in vrijheid jouw eigen keuzes kunt maken.

De keuzes waar jij achter staat, de keuzes die jouw leven de moeite waard maken. De keuzes die jouw business tot een magneet maken voor jouw tofste klanten. Omdat ze voelen dat je echt bent en je ze echt het allerbeste gunt. Juist omdat je jezelf dat ook gunt.

Hey, ik ben Pascale-Renée Jouw Life Changer en Geluksbrenger op weg naar een leven vol magie

Bij mij ontdek je een nieuwe manier van werken waarin je volledig jezelf kunt zijn en jouw unieke flow kunt volgen. Dat het leven voor je is, niet tegen je. Je hoeft dat niet alleen te doen. Want op jouw weg naar jouw magische leven is het fijn als er iemand is die naast je staat, die weet waar je doorheen gaat en die je elke keer een lichtpuntje laat zien. Iemand die je herinnert aan wat je moet doen, waarvoor je het doet en je aanmoedigt om de volgende stap te zetten. Iemand die je herinnert aan je kracht, juist als jij je machteloos voelt.

Dat is wat ik doe. Ga mee op reis naar de parel van je ziel en laat je ziel weer stralen. Je ogen glinsteren. Zodat je 's ochtends wakker wordt en denkt: "Yes, weer een dag gekregen, gaaf! Dank je wel! Ik maak er een feest van. Benieuwd wat er vandaag op mijn pad komt!" En zodat je aan het einde van je leven terugkijkt en intens vervuld bent van al het moois dat je hebt mogen beleven. En niet denkt: "Had ik maar..." Ook al loopt je leven niet altijd op rolletjes. Ik weet er alles van. Ben je benieuwd naar mijn pad naar een leven vol magie?

Mijn pad naar een leven vol magie

Jouw pad naar een leven vol magie

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, want met hulp groei je sneller. Daarom kijk ik er naar uit om met jou mee te reizen en je te helpen jouw mooiste pad te ontdekken.

Hebben wij al een Magische Connectie?

Volg me op social media voor gratis inspiratie en nieuws.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.