Reviews

Wat anderen zeggen over ons en over wat jij kunt verwachten als we samen aan de slag gaan.

"Ik raad de 200% JIJ Academie met heel veel plezier aan. Zo lekker om te voelen dat mijn leven vooral voor MIJ klaar staat en dat ik daarvoor heel veel mag doen en verlangen wat IK wil. De tijd en het leven staan altijd aan mijn kant.

Ik voel vooral verlangens om mijn onwijs gave leven met een ondeugende glimlach tot nog grotere hoogtes te tillen. Dikke dikke dankjewel voor jullie liefdevolle steun en duwtjes in mijn rug!"

Barbara
Coach en comedian

"Ik ben al meer dan 22 jaar spiritueel bezig en verrassend genoeg heb ik de ene na de andere doorbraak met 200% JIJ. De liefdevolle en motiverende hulp hielp me enorm om mijn uitdagingen te zien en op een positieve manier te ontrafelen en los te laten. Ik kan wel stellen dat ik een geweldige sprong heb gemaakt."

Monique
Schrijver

Tamara

"De avond voelde als een warm bad en was goed in elkaar gezet, met fijne verhouding tussen opdrachten met je hoofd, je gevoel en met je lijf.

Marije en PR zijn mooi op elkaar ingespeeld en hebben beide hun eigen unieke gaves om je zo te begeleiden dat je bij de kern komt. Waardevol!"

 

Joyce

"Met een gezonde portie humor en diepgang creëren Pascale-Renée en Marije een veilige omgeving om samen te delen en te leren. Dat heeft me zoveel gebracht.

Ik zou het iedereen aanraden omdat het zoveel biedt op het gebied van mindset en persoonlijke groei."

"200% jezelf zijn. Klinkt lekker, toch? Want je gaat AAN. Gaat next level. Gaat voorbij je beperkende verhaal. Gaat je dromen achterna.

PR en Marije gaan er dan ook voor de volle 200% voor om jou daar naartoe te brengen. Je voelt je gesteund, gedragen, en ze tillen je ZO Next Level (en next, next level) dat je amper doorhebt wat voor sprongen je maakt. Want these ladies are not kidding around.

Als jij klaar bent, gaat het gewoon voor je gebeuren. Go. Jump. Zeg ja. Voor de volle 200%!"

Yvon
coach voor Recovering Perfectionists

"Voor de retreat had ik het idee dat ik op de automatische piloot mijn leven leidde, zonder echt bewust te voelen waar ik behoefte aan had en welke kant ik eigenlijk uit wilde gaan. Daar kwam vorig jaar nog een MS diagnose bij, toen ik van de ene op de andere dag niet meer goed kon lopen, met een vreselijk verkrampt been, en mijn voeten niet meer voelde.

Ik heb tijdens de sessies ervaren letterlijk weer op eigen benen te kunnen staan en ook de balans in mezelf daar weer in te hervinden.

Ik heb niet meer dat wankele gevoel in mezelf, van wie ben ik nou, kan ik dit wel, wat denken andere mensen van mij? Ik voel me nou echt mezelf en in die zin hebben jullie mij mijn kracht weer teruggegeven.

De retreat heeft mij weer thuis gebracht naar mezelf en ik voel me daar ook heel stevig in. Het gewoon herboren voelen na deze hele week, dat is het grootste cadeau wat ik had kunnen krijgen."

Erica

Rosita, podcast Soulsis

"De training van Marije en Pascale-Renée was een fijne en gedragen manier om met mooie mensen los te laten wat niet meer dient, de creativiteit te laten stromen en de focus te leggen op dat wat wel vanuit plezier past. Letterlijk een liefdevol en krachtig duwtje om meer in mezelf te geloven en voor mezelf te gaan staan op alle vlakken in mijn leven"

Edward, This is Perfecto

"Marije en Pascale-Renée maken de belofte van de Academie volledig waar. Met een open houding, veel vertrouwen en prettige communicatie wijzen ze je de weg naar je echte 'ik'. Van zeer grote waarde om te komen tot persoonlijke groei en het loslaten van barriÚres en drempels. Deze persoonlijke groei zorgt ook nog eens voor scherpere inzichten op zakelijk vlak."

"Pascale-RenĂ©e en Marije hebben ons positief verrast met hun onderscheidende manier van coachen. Als logistiek manager van hun retreat in Griekenland hebben we met eigen ogen mogen zien hoe hun coaching tot resultaat had dat de deelnemers stuk voor stuk ‘life changing decisions’ hebben genomen.

De manier van coachen was magisch, waarbij de deelnemers zich steeds meer realiseerden dat een åndere manier van leven heel goed mogelijk is. Dat bracht natuurlijk emoties met zich mee die door Pascale-Renée en Marije professioneel werden begeleid.

Een waardevol pluspunt is dat zij de deelnemers tijdens en na de retreat niet aan hun lot overlaten, maar de resultaten borgen. Kortom: professioneel en resultaatgerichte coaching met magische resultaten tot gevolg.

Weet je stiekem dat het leven dat je nu leeft beter zou kunnen worden, maar weet niet hoe? Laat Pascale-Renée en Marije je zacht maar stevig bij de hand nemen! Dan wordt vanzelf duidelijk welke weg jij vol overtuiging en overgave te gaan hebt.

Leven met een hoofdletter L. Daar krijg je gĂ©Ă©n spijt van! 😊"

Han en Kees
Eigenaars Move your World

"De periode voor de retreat was heel heftig voor mij. Maar toch mijn gevoel gevolgd om in te springen, en hoe dankbaar dat ik dat gedaan heb!

De retreat was gewoon magisch, want het waren niet alleen mooie plekken, mooie mensen en fijne oefeningen, maar het was gewoon de combinatie dat alles bij elkaar kwam en alles elkaar voedde. Ik ben ook heel erg dankbaar voor de begeleiding die ik ervaren heb. Het was zo gedragen en veilig dat ik volledig kon ontspannen en veel meer tot mezelf kon komen dan dat ik ooit heb ervaren.

Door de retreat ervaar ik zoveel meer rust en ontspanning in mezelf. En ik voel me veel meer in mijn kracht staan, dat ik denk ‘okĂ© als ik nu stappen ga zetten in mijn business dan gaan er echt leuke dingen gebeuren'.

Dit was ver voorbij een vakantie en ver voorbij een retreat. Het is het ultieme cadeautje aan jezelf en als je ook maar een klein beetje van jezelf houdt, dan gun je jezelf dit gewoon."

Yvon
coach

Ben jij ook klaar voor een leven en business vol vrijheid en voldoening?

Verlang jij ernaar om van je eigen rem af te stappen en het leven en het ondernemerschap op een heel nieuw level te gaan spelen?
 
Weet je wel dat het anders kan, met veel meer plezier, gemak en succes, maar weet je niet HOE?
 
Boek dan nu een GRATIS kennismaking met ons (Pascale-Renée en Marije). Dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.
Boek een GRATIS kennismaking met ons

Francine Recca, Singer

Pascale-Renée is een no nonsense coach. Ze stelt je kritische vragen. Laat je echt nadenken over waar je nu mee bezig bent en of dat wel past bij waar je naartoe wilt. Ze houdt je keihard de spiegel voor, maar kan ook invoelend begrip tonen als je het even zwaar hebt. Humor is ook een van haar ingrediënten. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Tamara, Business coach

"Marije kan je helpen om keuzes te maken waarbij je echt je hart volgt. Ze ziet snel de rode draad in dat wat je vertelt en geeft ze precies de zetjes die je nodig hebt. Daardoor kan ze jouw blinde vlek op een prettige manier bloot  leggen. Dat gaf me steeds zoveel inzicht! 

Ze begeleidt je om op deze manier keuzes te maken waar je 100% achter staat."

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.