EEN LEVEN VOL MAGIE

Wat anderen zeggen over werken met mij. En wat jij kunt verwachten als we samen aan de slag gaan.

"Een aanrader voor iedereen die meer wil in zijn/haar leven of op de een of andere manier is vastgelopen. Pascale-Renee verandert je kijk op het leven voorgoed en zet je op een spoor dat je leven nu is en niet morgen en dat jij bepaalt hoe jij je leven kleur geeft."

Armand Vliegen
Auteur

"Ik raad het Intensieve 1 op 1 traject met Pascale-Renée aan iedereen aan die door wil breken op persoonlijk vlak. Tijdens mijn Magische Sessie met Pascale-Renée zijn we ongelooflijk kernachtig de diepte ingegaan. Ik kon zoveel bespreken tijdens deze sessie en heb oude overtuigingen echt losgelaten waardoor ik me na de sessie tonnen lichter voelde. Pascale-Renée heeft de gave om zuiver en haarscherp in en aan te voelen wat ik nodig had en daagde me steeds liefdevol uit op de momenten dat ik in mijn hoofd zat, waardoor ik niet vast kwam te zitten maar een diepe transformatie kon maken. Van twijfelachtig naar superkrachtig ben ik geshift! En dat in één sessie! Dank je eeuwig mooie vrouw ♥️"

Maite Wetters
Transformatiecoach

Roland Philipsen, Eigenaar Bistro Croquant

"Pascale-Renée heeft mij geholpen om mijn droom waar te maken in mijn business. Niet door snelle quickfix oplossingen, maar door me elke keer uit te dagen. Mijn angst in de ogen te kijken en voorbij belemmerende overtuigingen te gaan."

 

Yvonne Cörvers, Gemeente Maastricht

"Me and my lifecoach, ze sleurde me steeds uit donkere dieptes omhoog, leerde me te leven in het heden en niet in het verleden of de toekomst. Vooral leerde ze me ook om vertrouwen te hebben dat alles goed komt."

"Joy is within us, we just sometimes need help to find it. Thank you from the bottom of my heart Pascale-Renée for taking me on bright paths, streets full of love, joy and happiness, but mostly for showing me how to be myself."

Euginia Aravantinou
Photographer #filter #nofilter Greece

"Sinds enkele dagen had ik pijn vanuit mijn schouderblad uitstralend naar mijn rechterarm tot aan de duim toe. Het was zo erg dat ik niet kon slapen. Geen enkele houding hielp. De oorzaak zat ‘m waarschijnlijk in het urenlang achter de PC zitten. Pascale Renee heeft me op afstand een energetische behandeling gegeven (ik was op dat moment namelijk in Griekenland) om mijn cellen te helen en de trauma’s erachter op te lossen. Hiervan heb ik helemaal niets gemerkt op één ding na: de pijn werd minder en was na 2 dagen zo goed als verdwenen. Voor mij een raadsel, maar dat maakt niet uit: het werkt en daar ben ik Pascale-Renee dankbaar voor!"

Han Rijndorp
Move Your World

Nus Aipassa, Eigenaar van Punt voor jezelf

 

Alfredo Coenen, Coenen Advies

Ik heb een coachingstraject bij Pascale-Renee gevolgd en dit was een bijzonder prettig en bovenal leerzaam traject waar ik mijn persoonlijke doel weer dichterbij heb zien komen en inzicht heb gekregen in patronen die me weerhielden van het bereiken van mijn doel. Met haar rust, inlevingsvermogen, kennis, ervaring, doortastendheid en de gave om een dimensie verder te kijken is zij de coach die mij een dimensie verder heeft geholpen.

Analine Doelen, Mes Amis

Pascale Renee heb ik leren kennen als steunpilaar en visionair in vele momenten in mijn leven. Ze staat altijd open voor andere mensen, luistert goed en zet vaak al iets in beweging, voor je het zelf in de gaten hebt. Doordat zij je anders leert kijken naar dingen die er gebeuren in je leven, creëert zij rust in je hoofd en geeft ze je handvatten om mee aan de slag te gaan. Voorop staat dat je het zelf moet doen en PR versterkt het gevoel dat je het kunt waar maken.

Ben jij ook klaar voor een leven vol Magie?

Wil jij weten hoe het is om elke dag een leven te leven dat je blij en gelukkig maakt en waarin je je dromen realiseert in plaats dat je aan het einde van je leven zegt: "Had ik maar....?" Weet je wel dat het anders kan, maar weet je niet hoe? Boek dan nu een GRATIS Magische Kennismaking met mij (Pascale-Renée). Dan kijken we samen hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Boek mijn GRATIS Magische Kennismaking

Francine Recca, Singer

Pascale-Renée is een no nonsense coach. Ze stelt je kritische vragen. Laat je echt nadenken over waar je nu mee bezig bent en of dat wel past bij waar je naartoe wilt. Ze houdt je keihard de spiegel voor, maar kan ook invoelend begrip tonen als je het even zwaar hebt. Humor is ook een van haar ingrediënten. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Yves Mullenders, De Poshoorn

Pascale-Renee gevolgd heeft mij geholpen om te focussen op de dingen die ik echt belangrijk vind in mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ze heeft me helpen ontdekken dat Francoise mijn grote liefde is en dat ik met haar wilde trouwen. Inmiddels zijn we getrouwd,  hebben we een zoon en ondersteunen we elkaar in onze eigen bedrijven.

Armand Vliegen, Eigenaar Grenzeloos Ondernemen

 

"Ik ben zelf een lifestyle coach, maar ik moet toegeven dat het heel moeilijk is om objectief naar je eigen problemen te kijken. Toen Pascale Renée me benaderde toen ze me zag klagen over chronische rugpijn en constante hoofdpijn, was ik aanvankelijk sceptisch. Maar sinds ik coaching sessies met haar begon, hebben we ons gericht op de achtergrond redenen van deze fysieke pijn en vonden we veel opgebouwde emoties en problemen die ik negeerde. Ze heeft me geholpen met haar directe communicatiestijl, soms hard om te horen, maar noodzakelijk. Haar empathie en begrip van mijn situatie was echt vertederend en ik heb het gevoel dat ik een vriend heb gekregen die me wil vertellen hoe het is, zonder er om heen te draaien. Haar inzichten hebben me in staat gesteld om meer medeleven met mezelf te hebben en haar voortdurende herinneringen toen ik voelde dat ik terugging in negativiteit, waren een redder in tijden van nood. Al met al ben ik erg blij dat ik ervoor gekozen heb om gecoacht te worden door Pascale-Renée. Het voelt als een wonder om de pijn onder mijn controle te krijgen en te begrijpen dat ik de leiding heb over alles, ik kan mijn leven weer in handen nemen. "

Vanessa Ali
Life Coach Mindful Walking
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.