Laat anderen je niet tegen houden om je mooiste leven te leven

Feb 25, 2020

Don't hold back to comfort others

Als ondernemer heb ik grote ambities. Ik wil miljoenen mensen inspireren om te kiezen voor geluk. Ik wil jou aanzetten om je mooiste leven te leven. Met werk waar je van geniet en waarbij je iets betekent voor een ander. Een leven waar je gelukkig en blij van wordt. Een leven waarin je de dingen doet die je echt graag wilt doen. Een leven waarin je jouw tijd zo besteedt datjze aan het einde van je leven nergens spijt van hebt. Dat je het leven hebt geleefd dat je wilde leven, de dingen hebt gedaan die je graag wilde beleven en je niet hebt laten tegenhouden door anderen of door omstandigheden.

En terwijl ik dat typ, komt de vraag in mij op: Leef jij zelf al je mooiste leven PR? Doe jij wat je wilt zonder je tegen te laten houden door de grenzen van anderen? Ga je voorbij al je angsten om je grootste dromen waar te maken?

Het antwoord hier opschrijven voelt kwetsbaar hier. Een paar maanden geleden zou ik hebben geschreven. Ja natuurlijk doe ik dat. Ik ben er elke dag mee bezig en ik word er elke dag beter in. En dat is waar he, ik ben er elke dag mee bezig en ik werk elke dag aan mezelf om elke dag een betere coach en mens te zijn.

Dat is het veilige antwoord van de know it all coach in mij. Het is niet het eerlijkste antwoord dat ik je kan geven. En ook niet het antwoord waarmee ik jou het meeste help om jouw dromen waar te maken no matter what.

Dus hier komt het antwoord waarvan ik het spannend vind om te delen. Ik leef nog niet mijn mooiste leven en qua ambities die ik als ondernemer heb sta ik pas aan het begin van mijn bedrijf. Het afgelopen jaar heb ik ondernemers geholpen om te groeien met hun bedrijf. En dat is gelukt, big time! Die ondernemers hebben hun omzet verdubbeld of zelfs verviervoudigd. Ze zijn gegroeid als mens, ondernemer en werkgever en zijn niet harder gaan werken maar slimmer. Ambassadeurs voor het leven zijn ze geworden.

Maar hoe ging het in mijn eigen business? Daar ben ik een beetje blijven hangen. Bang voor wat de buitenwereld van al mijn ambities en dromen gaat vinden. Bang voor wat ik zelf moet aanpakken om in de huid van die ondernemer te kruipen die de wereld over reist om haar verhaal te delen en mensen aan te zetten om te kiezen voor geluk. Het is zoveel makkelijker om de blinde vlekken bij iemand anders bloot te leggen en iemand te helpen om er wat mee te doen, dan je eigen blinde vlekken durven zien en ze aanpakken.

En ook al was 2019 mijn beste jaar ooit, het is voor mij het jaar waarin ik niet voluit ben gegaan en de uitdaging met mezelf uit de weg ben gegaan. Simpelweg omdat ik niet klaar was voor wat anderen zouden vinden van mijn plannen en mijn dromen. Omdat ik nog niet helemaal 100% mezelf durfde te zijn naar de buitenwereld toe en durfde te gaan staan voor wie ik wil zijn.

En dat is nu klaar. Hoe lastig ik het soms ook vind. Vanaf dit jaar deel ik met jou al mijn succes verhalen, maar vooral mijn struggles. Want dat is waar ik jou kan helpen om de uitdaging met jezelf aan te gaan. Dat is waar ik voor al de mensen die mij volgen en met mij werken het verschil kan maken. Omdat iedereen door de worsteling heen gaat. Dat hoort bij groeien. En dat is okay. Fail yourself forward... dat brengt uiteindelijk succes.

Ben jij klaar om alles te geven voor je ambities en dromen?

Kun jij wel wat magie in je leven gebruiken?

Wil je weten hoe jij jouw omstandigheden kunt veranderen zodat jij je lekker in je vel voelt wat er ook speelt in je leven?
Boek hier je gratis Magische Sessie met Pascale-Renee. Dan kijken we samen hoe we de magie terug brengen in jouw leven! Jij bent niet je omstandigheden en alles is mogelijk, ook voor jou!

Boek je Magische Sessie hier!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.