Wat als jij stopt met strijden?

Mar 27, 2021

Wat als je stopt met strijden?

Een paar weken gelden vroeg ik jou: Wat als je blij bent met alles wat er is? Dus wat als je je huidige situatie accepteert als zijnde okay voor nu en dat je focust op wat er wel is in plaats van wat er niet is. Dat helpt om je beter te voelen. Vandaag neem ik je verder mee in dat verhaal. Zodat je voorbij de weerstand kunt gaan die je voelt bij het NIET of juist te veel hebben van iets. Zodat je het kunt transformeren naar wat je WEL wilt.

Herken je dat? Dat je wil dat dingen anders zouden zijn, of dat je een oordeel hebt over iets of iemand? Dat is allemaal strijd. Wat zou er gebeuren als je stopt met strijden? En als je juist dat wat je niet wilt hebben of zijn gaat omarmen? Wat als je kunt zien dat iets niet of wel hebben eigenlijk gewoon hetzelfde is?

Bij de meeste van mijn klanten ontstaat er in eerste instantie kortsluiting als ik dit voorstel. Überhaupt okay zijn met wat er is, vinden veel mensen al lastig. Maar zien dat het gebrek of juist het overschot van iets hetzelfde is, gaat wel heel ver. Want hoe kan het hebben van geen geld nou hetzelfde zijn als het hebben van veel geld? Hoe kan het hebben van onzekerheid nou hetzelfde zijn als zekerheid? Hoe kan een gebrek aan zelfvertrouwen nou hetzelfde zijn als vol zelfvertrouwen zijn? Hoe kan overgewicht nou hetzelfde zijn als een gezond gewicht? Hoe kan het ongelukkig zijn in een relatie of baan hetzelfde zijn als gelukkig zijn in een relatie of baan? Vul eens in wat er nu bij jou getriggerd wordt. Welk probleem komt er bij jou omhoog, waar je al een tijd mee worstelt en dat je graag niet meer zou willen?

Het antwoord op deze vragen is simpel: Het wel of niet hebben van iets zit op dezelfde schaal. Ze zijn alleen elkaars tegen polen. Net zoals een batterij een min en een plus pool heeft. Je hoeft alleen de volumeknop omhoog of omlaag te draaien. 

 

ongelukkig _____________________________ gelukkig

geen geld ______________________________ wel geld

onzeker ________________________________ zeker

geen zelfvertrouwen ___________________ zelfvertrouwen

schaarste _______________________________ overvloed

In alles wat er niet is zit aan de andere kant alles wat er wel is. In alles wat je nog niet bent, nog hebt aan de andere kant dat je het volledig bent of dat je het wel hebt. 

Kun jij zien dat hoe meer jij okay kunt zijn met het gebrek aan iets, hoe meer jij de aandacht kunt leggen op dat wat je wel wilt, hoe meer het gebrek verdwijnt en hoe meer je krijgt van wat je wel wilt?  Je schuift gewoon de volumeknop omhoog. Als er geld is, verdwijnt geen geld hebben. En hoe meer jij focust op wel geld,  hoe minder jij je druk maakt om geen geld en hoe makkelijker het wordt voor jou om geld te kunnen ontvangen.

En kun je dan ook zien dat als jij probeert om je probleem weg te duwen, als jij je ertegen verzet, jij ook de positieve tegenpool weg duwt en dus je probleem alleen maar groter maakt. Je schuift de volumeknop omlaag. Hoe meer jij je verzet tegen ongelukkig zijn met iets, hoe ongelukkiger jij wordt. Wat je aandacht geeft groeit.

Dat betekent dus dat je probleem verdwijnt als je van probleem gaat houden, als je volledig accepteert dat het er is. Want dan kun je gewoon de volumeknop omhoog schuiven tot de gewenste sterkte. Hoe fijn zou het zijn als je dat kunt?

Als je nog niet afgehaakt bent in wat ik je nu allemaal vertel, dan wil je waarschijnlijk ook wel weten HOE je dat doet. Het goeie nieuws is dat jij dat ook kunt leren. Iedereen kan leren om zijn sh💛t te omarmen en die los te laten zodat je vrij bent. Ik kan het je alleen niet in een paar woorden in een mail uitleggen. Daar is net even wat meer voor nodig. Ik heb een geweldige oefening die je stap voor stap helpt om de volumeknoop te zetten waar jij hem wilt hebben.

Klanten met wie ik deze oefening doe voelen zich meteen een stuk lichter en ervaren ruimte om te ontvangen wat ze wel willen en daar op te focussen. Ze leren zelf de volumeknop te bedienen. Ik sta er zelfs soms versteld voor hoe powerful zo'n sessie is voor mensen. Dan krijg ik weken erna een telefoontje en zegt iemand. Ik voelde niet meteen dat er wat veranderd was, maar ineens is er zoveel veranderd en het lijkt wel of mijn probleem gewoon verdwenen is.

Dit is niet voor iedereen. Je moet wel bereid zijn om je probleem los te laten. Als je nog gehecht bent aan je probleem heb je na zo'n sessie wel weer een probleem. Want ik ga je je probleem afpakken. Ik ga de weg vrij maken voor jou om vanaf nu dat wat jou als zo lang dwars zit los te laten en bevrijd daarvan te leven. Dat moet je wel willen. Want er is geen weg meer terug. je kunt niet terug naar de onzekerheid, het gebrek aan zelfvertrouwen of de frustratie die je nu ervaart.

Zeg jij: "OMG Yes, ik wil heel graag van ... af? Wil jij hiermee echt hiermee aan de slag? Ben jij klaar om de volumeknop omhoog te draaien en jezelf te bevrijden van dat wat jou al jaren dwars zit? Dan heb ik een cadeautje voor je. Als jij je nu een Magische Sessie boekt krijg je van mij € 50,- korting op je eerste sessie. Gebruik de code: Magie. Je boekt je sessie HIER.

Heb je vragen? Stuur me een berichtje, ik help je met liefde verder op weg naar een leven vol magie.

Liefs, 💛 Pascale-Renee

Kun jij wel wat magie in je leven gebruiken?

Wil je weten hoe jij jouw omstandigheden kunt veranderen zodat jij je lekker in je vel voelt wat er ook speelt in je leven?
Boek hier je gratis Magische Sessie met Pascale-Renee. Dan kijken we samen hoe we de magie terug brengen in jouw leven! Jij bent niet je omstandigheden en alles is mogelijk, ook voor jou!

Boek je Magische Sessie hier!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.