Achter de wolken schijnt de zon

Jul 18, 2021
Gister had ik een rotdag, een dikke, vette rotdag πŸ™ˆ. Zo eentje waarop dan ook echt alles mis lijkt te gaan. Dat je uren hebt zitten werken aan je nieuwe programma en ineens de helft van je content kwijt bent. Dat je pasta hebt gekookt en die niet in je vergiet belandt, maar in je gootsteen.
 
Als je me kent denk je nu misschien: “Jij een rotdag? Dat bestaat niet, jij bent altijd positief!” En meestal is dat ook zo. Een groot gedeelte van de tijd huppel ik als een blij eiπŸ₯š door het leven en vind ik altijd wel iets om dankbaar voor te zijn en van te genieten.
Toch weet ik ook dat je soms echt ruimte mag geven aan je ellende. Dat als je dat niet doet je blijheid gewoon een masker is en je daarmee jezelf saboteert.
 
Ik heb jarenlang overleefd met mijn blije masker op. Lachte alle ellende weg en loste alles met een glimlach op. Als een soort Bob de Bouwer fixte ik alles wat stuk was met een big smile. Terwijl ik van binnen kapot ging van verdriet of frustratie en steeds verder van mezelf verwijderd raakte. En dan wordt je zonnige kant je vlucht voor dat wat je gewoon eens diep in de ogen πŸ‘€ mag kijken.
 
Op dit moment staat mijn wereld op zijn kop. Er gebeurt van alles is mijn leven en sommige dingen hebben me echt overrompeld omdat ik ze niet zag aankomen. Het volste vertrouwen had op een andere oplossing dan die ik nu voorgeschoteld krijg.
Dat doet pijn en het maakt me ontzettend verdrietig.
 
En zonder dat ik het in de gaten had gleed mijn “little miss sunshine 🌝 " masker over me heen. Gewoon blijven kijken naar wat er wel goed gaat, je zegeningen tellen en focussen op waar je wil gaan. Daarmee heb ik een onmisbare stap in het proces om echt gelukkig te kunnen zijn overgeslagen.
 
Namelijk: face your shπŸ’›t! Niet om er in te blijven hangen en in weg te kwijnen. Wel om het even te doorvoelen en ruimte te geven zodat het kan verdwijnen in plaats van zich vast bijten in mijn lijf. Want dat is echt nodig. Zonder dat steek je je kop in het zand, maar los je niks op.
 
Ik had het niet meteen in de gaten, mijn masker werkte perfect. Tot het Universum me wakker schudde met al die dingen die mis gingen gister. Het leven zorgt altijd voor je πŸ™. Dank je wel pasta die de verkeerde kant op vloog. Dank je wel verdwenen content waar ik zo vol overgave op had zitten zwoegen. Het waren geen klote gebeurtenissen die tegen mij werkten, het waren mooie signalen die me wakker schudden en me weer naar mijn gevoel terug brachten.
 
Want die tranen moesten er uit πŸ’¦. Ik had ze al 2 weken opgekropt en verstopt en het was tijd om ze er uit te laten zodat ik weer vrij kon bewegen en vanuit mijn kern gewoon weer het geluk kon vinden, zonder masker. Bevrijd van het nare gevoel in mijn buik.
 
Dus loop nooit weg voor je echte gevoelens, je echte verdriet, je echte frustratie. Niet het drama en de krokodillen tranen, die mag je liefdevol het bos in sturen. Want ze brengen je niks. Maar geef ruimte aan de echte emotie. Die wil gezien worden, gehoord worden. Die wil er uit, anders blijft het etteren in je systeem en als je dat maar lang genoeg volhoudt kun je er nog ziek van worden ook. En in het hier en nu houdt het je tegen om lekker jezelf te zijn en in flow te leven. Achter de wolken schijnt altijd de zon 🌀!
 
Wil jij leren hoe je dit doet zodat je thuis komt bij jezelf en en de wonderen van het leven kunt ontdekken? Boek dan HIER een GRATIS Magische Sessie met mij, dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jou.
 
Ik wens je een leven vol magie!
 
Liefs, πŸ’› Pascale-Renée πŸ’›
 

Kun jij wel wat magie in je leven gebruiken?

Wil je weten hoe jij jouw omstandigheden kunt veranderen zodat jij je lekker in je vel voelt wat er ook speelt in je leven?
Boek hier je gratis Magische Sessie met Pascale-Renee. Dan kijken we samen hoe we de magie terug brengen in jouw leven! Jij bent niet je omstandigheden en alles is mogelijk, ook voor jou!

Boek je Magische Sessie hier!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.