Verandering is simpel, maar niet altijd makkelijk

Mar 24, 2020

Verandering is simpel, maar niet altijd makkelijk.

Als je wilt afvallen dan weet je dat het beter is om niet te snoepen en die zak chips te laten liggen....

Als je een eigen zaak wilt starten dan weet je dat je uiteindelijk je baan een keer moet opzeggen en beginnen....

Als je meer van je gezin wilt genieten zul je af en toe nee moeten zeggen tegen andere dingen...

Als je je fitter wilt voelen zul je uiteindelijk toch moeten bewegen of naar de sportschool gaan....

Als je niet blij bent met je huidige situatie zul je dingen anders moeten doen anders verandert je leven nooit in de juiste richting....

Als je continue stress hebt op je werk omdat de werkdruk zo hoog is, zul je een keer nee moeten zeggen....

Je weet meestal best wel wat je zou moeten om een positieve verandering te creëren in je leven of je werk. Dat is niet zo moeilijk. Wat lastig is, is daadwerkelijk doen wat nodig is om jouw doel/wens te bereiken.

Want dan moet je iets gaan doen dat je niet gewend bent om te doen of wat je misschien nog nooit gedaan hebt. En dat is spannend. Dan komt je brein in opstand en schotelt je allerlei doemscenario's voor en probeert je bij het oude te houden.

Zet dan maar eens door. Hoe? Door voorbij het geklets van je hoofd te gaan en je angst voor het onbekende als part of the process te zien. En gewoon een eerste stapje te zetten en te ervaren dat het okay is, zodat je nog een stapje kunt zetten en nog een.

En voor je het weet ben je die kilo's kwijt zonder dat je het door hebt. Ga je wekelijks sporten. Heb je je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Of heb je een keer nee gezegd op je werk en dat was okay.

Kun jij wel wat magie in je leven gebruiken?

Wil je weten hoe jij jouw omstandigheden kunt veranderen zodat jij je lekker in je vel voelt wat er ook speelt in je leven?
Boek hier je gratis Magische Sessie met Pascale-Renee. Dan kijken we samen hoe we de magie terug brengen in jouw leven! Jij bent niet je omstandigheden en alles is mogelijk, ook voor jou!

Boek je Magische Sessie hier!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.