Hoeveel geluk kun jij aan?

Mar 09, 2020

Hoeveel geluk kun jij aan?

Ik vind het nog altijd lastig om mezelf alle geluk van de wereld te gunnen. In de basis ben ik een gelukkig mens. Ik heb geweldige mensen om me heen, heb het voorrecht dat ik anderen mag helpen om te kiezen voor geluk, heb een fijn huis, geniet van de mooie dingen in het leven. Ik heb alles wat mijn hartje begeert.

Dat is het niet. Maar zodra ik droom over mezelf nog meer geluk gunnen schiet ik in een kramp. Want wie ben ik om al mijn hartewensen te vervullen? En heb ik het nodig om de hele wereld over te reizen en dan te genieten in luxe 5 sterren hotels en leuk hoor dat ik heeeeel blij word van een snelle sportauto.... Maar is dat nou echt nodig?

En het antwoord is: nee natuurlijk is dat niet "nodig". Het geluk zit in mij en daar heb ik geen fancy stuff voor nodig. Tegelijkertijd is dit ook het "Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" Syndroom.

Want wat is er mis mee om al je wensen in vervulling te laten gaan, jezelf echt je mooiste leven te gunnen? Nee ik hoef niet niet 4 keer per jaar naar Disneyland, maar jeetje wat zou ik het geweldig vinden als ik dat gewoon 4 keer per jaar met mijn kinderen en mijn lief kon doen.

Ik kom het bij de mensen die ik mag begeleiden ook vaak tegen. Leuk hoor om groot te dromen, maar oei er gebeurt wat als je ze echt uit wil laten komen. Dan komt er zoveel aangeleerd gedrag omhoog dat je tegenhoudt om er echt voor te gaan.

En geloof me, ik heb net zoveel last van die patronen als jij. En ook al weet ik als geen ander wat ik kan doen om voorbij mijn angst te gaan. Ook ik vind dat super spannend en durf dat soms nog niet aan.

Het is mijn droom om miljoenen mensen te helpen om te kiezen voor een leven dat ze heel gelukkig en blij maakt. Niet voor niets heet mijn bedrijf A Lifetime Of Happiness! En vanuit die missie zelf mijn mooiste leven te leven. In dat mooiste leven ben ik nog steeds gelukkig van binnen uit en heb ik verder weinig nodig en tegelijkertijd geniet ik enorm van alle geweldige dingen die ik dan kan doen voor mezelf en anderen.

Waarom ik dan nog niet dat bedrijf heb waarin ik de wereld overvlieg om miljoenen mensen te inspireren? Omdat ik het stiekem nog heel spannend vind om zoveel van mezelf te laten zien en mezelf toe staan dat AL mijn verlangens er mogen zijn en dat ik ze mezelf allemaal mag gunnen.

En dat het okay is als ik alleen het beste wil. Ik hoef niet meer met minder genoegen te nemen. Ook al vinden anderen daar van alles van en heb ik zelf daar misschien wel het grootste oordeel op.

Dus zeg eens eerlijk: hoeveel geluk kun jij aan? Leef jij al echt je mooiste leven of sta je nog op de rem? Wat vind jij jezelf echt waard?

Kun jij wel wat magie in je leven gebruiken?

Wil je weten hoe jij jouw omstandigheden kunt veranderen zodat jij je lekker in je vel voelt wat er ook speelt in je leven?
Boek hier je gratis Magische Sessie met Pascale-Renee. Dan kijken we samen hoe we de magie terug brengen in jouw leven! Jij bent niet je omstandigheden en alles is mogelijk, ook voor jou!

Boek je Magische Sessie hier!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.